Dicţionar

Cirrus

Nori de mare înălţime, în general albi, delicaţi şi cu aspect fibros, adesea numiţi şi "coadă de cal". Sunt alcătuiţi din cristale de gheaţă.

Imaginea zilei

Aitutaki_Scott_88_1400.gif

Online

Avem 4 vizitatori online

Curs Valutar BNR

Util

 


Monitored by: InternetSeer - Web Site Monitoring


 

 

Statistici

Membri : 11
Conţinut : 79
Link-uri web : 75
Număr afişări conţinut : 178741

Formular de feedback

Email:
Subiect:
Mesaj:

Unelte

Adauga site la favoriteAdauga pagina la favoriteSeteaza ca pagina homeShare-uieste aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaContacteaza-nePrinteaza aceasta paginaSalveaza pagina ca PDF
Du-te sus

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Jurnalul filatelic PDF Imprimare Email
Filatelie - Jurnal filatelic

Din dorinţa de a promova filatelia ca ştiinţă în România, iniţiem realizarea unui anuar ce va cuprinde o culegere de articole ştiinţifice pe teme de filatelie. Cei care doresc să contribuie la realizarea acestui lucru, pot subscrie prin respectarea următorului regulament.

Art. 1. Prin prezenta se instituie, pe data de 9 ianuarie 2012, publicaţia ştiinţifică "Jurnalul filatelic", la iniţiativa ing. Pop Alexandru Leonard, care va purta titlul onorific de redactor şef şi coordonator al lucrării.

Art. 2. Activitatea în cadrul acestei redacţii se desfăşoară cu titlul de voluntariat din partea celor implicaţi în procesul de editare (editori, referenţi, autori).

Art. 3. Cei care doresc să facă parte din echipa de referenţi vor trimite o scrisoare de intenţie împreună cu un CV filatelic, model europass, specificând domeniul de competenţă din sfera filateliei, pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu menţiunea "pentru Jurnalul filatelic".

Art. 4. Activitatea de referent este una voluntară şi are ca scop analiza şi validarea lucrărilor ştiinţifice trimise spre publicare.

Art. 5. Toţi referenţii vor trebui să trimită spre publicare cel puţin un articol din sfera loc de competenţă.

Art. 6. Toti autorii şi referenţii vor urmări şi respecta regulile de conduită ştiinţifică, academică şi morală prezentate în Manalul de autorat ştiinţific coordonat de Ioan Dumitrache şi Horia Iovu, agrate de redacţia "Jurnalului filatelic".

Art. 7. Autorii vor întocmi lucrările conform acestui ghid de redactare.

Art. 8. Plublicarea se face gratuit, iar autorii nu vor fi remuneraţi pentru articolele publicate.

Art. 9. Articolele vor fi trimise spre publicare pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , urmând ca ele să fie trimise referenţilor de sprecialitate împreună cu un formular de evaluare a lucrării. Acesta va analiza lucrarea în cel mai scurt timp posibil şi va completa referatul de recenzie, cele două documente înapoidu-le redacţiei. Articolele care nu respectă indicaţiile ghidului de redactare vor fi respinse.

Art. 10. După primirea recenziei articolului din partea referţilor, redacţia va contacta autorul comunicându-i decizia editorială (acceptare, acceptare după o revizuire majoră, acceptare după revizuire minoră, respingere).

Art. 11. În cazul în care articolul necesită o revizuire, după refacerea acestuia el va fi trimis din nou spre recenzare referenţilor.

Art. 12. În cazul în care articolul este acceptat el va fi publicat pe site-ul "Jurnalului filatelic" în ordinea acceptării acestora.

Art. 13. La sfârşitul anului articolele vor fi publicate într-o culegere de articole ştiinţifice, cu apariţie anuală, în format electronic.

Art. 14. Direcţiile de cercetare avute în vedere până la această oră sunt: Aerofilatelie, Maximafilie, Literatură filatelică, Istorie poştală, Filatelie tematică, Astrofilatelie, Cartofilie, Întreguri poştale, Numismatică şi Filatelie pentru tineret. De asemenea sunt deschis şi la alte tematici de participare, corect argumentate.

Art. 15. Dacă vor exista posibilităţi materiale anuarului ştiinţific i se va procura un ISSN şi va fi tipărit în câteva exemplare, astfel încât să acopere necesităţile de protocol ale redacţie (exemplare către editură, autori, biblioteci, conferinţe etc.).

Art. 16. Cei care doresc să sprijine material editarea acestui anuar pot lua legătura cu redacţia la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Ultima actualizare în Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 11:55
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează