Dicţionar

Alexandritul

Piatră preţioasă considerată "magică", întrucât îşi poate schimba culoarea de la verde-gălbui la roşu, în funcţie de lumină. Mineralul a fost descoperit în Rusia, în 1842. Datorită capacităţii sale de a-şi schimba culoarea, poate fi utilizat pentru a filtra razele ultraviolete şi radiaţiile cosmice periculoase.

Imaginea zilei

2011_Lunar_New_Year_1400.gif

Online

Avem 8 vizitatori online

Curs Valutar BNR

Util

 


Monitored by: InternetSeer - Web Site Monitoring


 

 

Statistici

Membri : 5
Conţinut : 65
Link-uri web : 75
Număr afişări conţinut : 106701

Formular de feedback

Email:
Subiect:
Mesaj:

Unelte

Adauga site la favoriteAdauga pagina la favoriteSeteaza ca pagina homeShare-uieste aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaContacteaza-nePrinteaza aceasta paginaSalveaza pagina ca PDF
Du-te sus

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
România despre Portugalia PDF Imprimare Email
Diverse - Concursuri

Ambasada Portugaliei la Bucureşti şi Centrul de Limbă Portugheză organizează concursul de lucrări "O viziune românească asupra Portugaliei". Competiţia se adresează românilor şi portughezilo interesaţi de a prezenta un aspect relevant cultural, sociologic sau istoric specific Portugaliei, respectiv României. Lucrările pot fi trimise pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până pe 1 septembrie. Premiul cel mare este în valoare de 700 de euro.

Ultima actualizare în Miercuri, 09 Iunie 2010 07:15