anelis-banner-2

bookScience Direct [ detalii ]


Click pentru acces!

Platforma de cercetare ScienceDirect oferta acces in text integral la peste 25% din informatia aparuta la nivel global in domeniile stiintelor exacte si umaniste, tehnologiei si medicinei. Este incontestabil, cea mai importanta resursa informationala academica, a zilelor noastre.
Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 1800 de reviste de specialitate in text integral, de la numarul curent si arhiva pe ultimii 4 ani. De mentionat ca cea mai mare parte a revistelor sunt cotate ISI.

book SpringerLink [ detalii ]


Click pentru acces!

SpringerLink este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare stiintifice de la noi din tara. Cuprinde reviste si carti de specialitate de specialitate editate de Springer-Verlag, Kluwer Academic Publishers, Urban and Vogel, Steinkopff si Birkhäuser.
Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 1800 de reviste cu text integral de la numarul curent si arhiva pana in 1997 in functie de aparitia jurnalelor.

book ProQuest - Academic Research Library [ detalii ]


Click pentru acces!

PROQUEST Academic Research Library oferta acces la textul integral si rezumate din reviste stiintifice de cercetare in format online, fara alt suport magnetic sau pe hartie. Pe o singura platforma online aveti acces la informatii din peste 160 de domenii stiintifice: economie, literatura, geografie, psihologie, stiinta, drept, reviste si cotidiane de interes general, educatie, religie, sanatate, stiinte umaniste, calculatoare, etc. de la edituri academice din toata lumea.
Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 4070 de reviste de specialitate din toate domeniile stiintifice, dintre care peste 2800 in text integral.

book Oxford Journals Collection [ detalii ]


Click pentru acces!

Platforma Oxford Journals oferta acces cu text integral la reviste straine stiintifice de cercetare in format online, fara alt suport magnetic sau pe hartie. Este oferita de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editura motivata de calitatea publicatiilor sale. Veti recunoaste angajamentul acestei edituri in standardele portofoliului sau de reviste insumand 211 titluri grupate in 6 de discipline, din care 125 de reviste sunt cotate ISI.
Prin proiectul ANELiS aveti acces la textul integral la 211 reviste online in text integral cu conţinut datand din 1996 si pana la numarul curent.

book Thomson ISI - Web of Science [ detalii ]


Click pentru acces!

Web of Science este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera acces la rezumatele articolelor a peste 11,220 reviste stiintifice si 120,000 de conferinte stiintifice din 256 de discipline.

book Thomson ISI - Journal Citation Report [ detalii ]


Click pentru acces!

Journal Citation Reports este disponibila pe platforma online Web of Knowledge si ofera date statistice cuantificabile care premit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica. Nu premite efectuarea de cautari dupa autor sau cuvinte cheie. Aceasta baza de date nu ofera rezumatele articolelor, ci doar lista completa a revistelor cotate ISI si date statistice privind dinamica citarilor.
Aceasta baze de date cuprinde doar revistele cotate ISI!

book Thomson ISI - Dervent Inovation Index [ detalii ]


Click pentru acces!

Derwent Innovations Index cuprinde date despre peste 14,3 milioane brevete si inventii inregistrate din 40 de tari, inclusiv Romania. Ofera o privire de ansamblu la nivel international asupra unei inventii, inclusiv noutatea, proprietarul legal si gradul de protectie.

book CAMBRIDGE Journals [ detalii ]


Click pentru acces!

Cambridge University Press publica in prezent peste 240 de reviste academice peer-review grupate in 32 de discipline, din care 115 de reviste sunt cotate ISI. Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.